Ny forening klar til sætte Lolland-Falster Lovestorm op i næste gear

19. december blev der stiftet en ny forening kaldet ”Sammen om Lolland-Falster”, som bl.a. skal være den formelle platform for det videre arbejde med Lolland-Falster Lovestorm. Bestyrelsen består af Kirsten Sydendal, Peter Engberg Jensen, Merete Meyer Madsen, Philip Rasmussen, Christina Sylvest, Niels Bjerregård og Stine Pilt Olsen.

”Jeg er rigtig glad for det nye hold, som vi har sat. Det er en god sammensætning af personer, som brænder for arbejdet med at synliggøre Lolland-Falster og fremme en positiv udvikling. Der er fortsat en enorm interesse for Lolland-Falster Lovestorm og en masse bolde i luften, som bare venter på at blive grebet og sat videre i spil”, udtaler Kirsten Sydendal, formand for den nye forening.

Formålet med ”Sammen om Lolland-Falster” er ikke kun at fortælle de gode historier og brande Lolland-Falster, men også at organisere en form for borgerfællesskab, så afstanden mellem ildsjæle, erhvervsvirksomheder, politikere og ganske almindelige borgere på Lolland-Falster bliver lidt kortere, og så det bliver lettere at samarbejde på tværs, finde løsninger og lade sig inspirere af hinanden.

”Vi er nødt at rykke sammen. Vi har så mange ressourcer på Lolland-Falster, men de er ikke synlige og organiseret på en samlet platform. Det er ikke nødvendigt at opfinde så meget nyt. Vi skal først og fremmest formidle og præsentere det, som er, på en intelligent måde, så det er nemt at finde for folk udefra”, siger Peter Engberg Jensen.

Et af de konkrete tiltag, som der arbejdes med, er at skabe et website, som samler Lolland-Falster. En form for AOK (Alt om København), bare på Lolland-Falster, med fokus på events, personportrætter, lokaliteter og gode historier. En anden opgave er at få gjort brandet Lolland-Falster Lovestorm mere synligt også uden for den digitale verden. Mange vil gerne købe klistermærker og andre varer med logoet, og det vil også blive en af de opgaver, som bestyrelsen vil prioritere.

Sammen om Lolland-Falster skal være en medlemsorganisation, og alle, der ønsker at bakke op om Lolland-Falster Lovestorm, kan indbetale et kontingent på 200 kr. på kontonummer 6520 4161237 (Lollands Bank). Man kan læse mere om foreningens arbejde på www.solf.dk.

Kontakt
Kirsten Sydendal
kirsten@solf.dk – 24 64 49 44

lovestorm-firkant-01

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s